Son Dakika Deprem Osmaniye / Mkinvxd6pve6 M / Osmaniye deprem son depremler osmaniye'de deprem.

Son Dakika Deprem Osmaniye / Mkinvxd6pve6 M / Osmaniye deprem son depremler osmaniye'de deprem.. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

4wao1unljhyd7m
4wao1unljhyd7m from www.habermeydan.com
Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Gece saatlerinde osmaniye'de 4 büyüklüğünde deprem. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Binlerce yıllık buzullarda 28 yeni virüs keşfedildidünya.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Osmaniye deprem son depremler osmaniye'de deprem. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Haberler yaşam haberleri son dakika: Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi. Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi.

Rjegokpombu63m
Rjegokpombu63m from foto.sondakika.com
Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4.3 büyüklüğündeki deprem nerelerde hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Osmaniye deprem son depremler osmaniye'de deprem. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı.

Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi.

Son dakika deprem haberi az önce geldi. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Osmaniye'nın kadirli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelirken ilçede kısa süreli panik yaşandı. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi.

Osmaniye De Deprem Son Depremler Son Dakika Yeni Safak
Osmaniye De Deprem Son Depremler Son Dakika Yeni Safak from img.piri.net
21:48 i̇ngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Binlerce yıllık buzullarda 28 yeni virüs keşfedildidünya. Osmaniye kadirli'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi //son dakika güncel haberleri//. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi.

Osmaniye'nın kadirli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelirken ilçede kısa süreli panik yaşandı.

Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi az önce geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamada osmaniye'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Gece saatlerinde osmaniye'de 4 büyüklüğünde deprem. Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi.

Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu osmaniye deprem. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook